Rørlegen


-Et  "antivirus program" -for folk?

Rent vann, ren luft, oppvarming fra naturen og Comfort.>>
En renere kropp, bedre energi , bedre helse, mere Comfort i dagliglivet og langvarig glede over investeringene.

Oppgraderinger trenger ikke koste all verden. Fjerne kalk og spare strøm f.eks? Enkelt!

Her er et smalt og innovativ
konsept innen rør, miljø og helse!

-Fordi vi alle trenger dette!

Kort sagt så kan Rørlegen tilby ny teknologi og smarte løsninger som hjelper alle lag av befolkningen.

Oxygen Sterilizer BFO-2008. Dette er en luftrenser som dreper bakterier og fjerner lukt. Ion og Ozon

Ozone O3 luftrenser med Negativ Ion
Bakteriedrepende Produkter, men uten bruk av kjemikalier og antiseptiske midler. Kan vi venne oss til tanken at vi kan ta i bruk flere virkemidler? Ozone  

Utstyret kan monteres i offentlige steder som aldershjem/sykehjem og barnehager samt andre utsatte steder som venterum i sykehus/tannlegekontorer og toaletter med forskjellige brukere.
 


Produkter med helseaspekter.
Vil folk ha et langt og godt liv? Kan Rørlegen levere alle disse Anti aldrende helse produkter? Bør det da være minst en rørlege i hver by? -Jo,  selvsagt!

Helsen er  noe man tar for gitt, helt til det skjer noe som forandrer situasjonen. Jeg snakker av erfaring, og vet nok om å måtte "bite  i planken" for å si det slik, etter en bilulykke i 2000.
Vi blir antagelig alle litt syke av og til. Og er man først svak , er man alltid mer mottagelig for virus, særlig da man i tillegg må vanke hos legen og kanskje på sykehus.  Spredning og påvirkning i miljøet  kan vel i allefall minskes? Rørlegen har som idé å påvirke folk positivt med en artig profil, og stille opp med løsninger. Mot utfordringene. Med bedring av allmenn helsen på programmet. Detox er et eksempel på dette.

Det vi generelt vet om virus og bakterier:

 • Immunforsvaret hos en del syke blir så svekket at de  ikke tåler  "bare" én liten virus til...

 •  
  Legionella
 • Mange kan faktisk leve med Legionella, såkalt Pontiac feber, så lenge de har motstandskraft nok. 
 • Les mer >>
   
  Vi vet derfor at enkle ting som en sensor kran og en sensor såpedispenser på offentlige steder kan gjøre  underverker i  å stoppe smittestrømmene og å gjøre livet bedre for  brukerene,  brukernes familier o.s.v. Vi skal oppleve en bedring av almenn helsen.


  Opp med guarden folkens! Avgiftning -Fjern problemene før sykdommene oppstår.


  Det finnes masse ubrukelige medisiner som forurenser mer enn det virker godt for kroppen. Neste gang du kommer til legen sier han at medisinen er trukket tilbake kanskje. Eller er bakterier og forurensning fra mat, luft og vann blitt liggende i kroppen, og kroppen må jobbe med å fjerne disse. Istedenfor at kroppen jobber mot giftene kan den med assistanse fra denne maskinen heller jobbe mot sykdommene. Forgiftning og avfall må kroppen skille ut hele tiden. Frie radikaler som kvikksølv ( rester fra amalgamplomber i tenner ) ligger  i kroppen og skaper sykdom.


  Denne fotbad-maskinen avlaster nyrer og lever og setter kroppens celler i balanse.. Forgiftninger og urenheter av alle slag fjernes i løpet av kort tid. Du får finere blodårer, renere lymfesystem og du merker at formen blir bedre, at du tenker bedre og at kroppen får mer motstandskraft og at du får mer energi.

  Fotbadene tilbys normalt ut i Spa og Beauty salonger, soneterapeuter og behandlere for  ca 500.-  kr pr. 30 min og det er litt management rundt dette med bena i vannet, saltet og et instrument som bruker vannkanalene og vannet (70%) av kroppen er vann, og derfor veldig bra siden fotbadet blir som en forlengelse av kroppen. Og at PH verdien i badet øker så giftene attrakteres av det og havner der, samtidig som at ionene setter i gang en bio prosess i kroppen som gjør at kroppen renser seg selv.

  Kjendisene i Hollywood og andre har brukt dette en god stund. Via rørlegen har du nå råd til å eie en selv. Føl forbedringene og la også familien din og vennene dine glede seg over denne teknologien.  Som kostet 25000.- i 2004.
  Nå i 2007 tar rørlegen kun 4650.- inkl mva for ekstern apparatet, som er det beste på markedet, med tanke på leasing funksjon/teller og bedre sonder som virker lenger. Nå kan du fjerne giftene fra alle du er glad i! Hva kan matche denne julegaven!

  Apparatets Ione plate virker optimalt 60 -80 ganger.  Nødvendige reserve deler på lager. norsk kjøpslov.
  Nevn dette for noen du er glad i Les mer
   Her er www.detox-spa.no

  Møt , Hulda  Hulda Clark om vann

   

   

  Les om denne idé

  Rørlegen garanterer at: for å si det på en annen måte. "Det går den veien vi sjøl sparker høna"

  Vi vet jo at det hjelper å fokusere på problemer og gjøre noen grep (ellers i dagliglivet).  Dette tror jeg også på når det gjelder forebyggende helsevern.
  Så, for å oppnå en ønsket bedring av allmennhelsen "i absolutt alle samfunnslag" da tror jeg på konseptet Rørlegen og at det i stor grad går "den veien vi sjøl sparker høna".
  -Og det gjør du nå ved å  kreve mer av nærmiljøet.. (Litt oppgradering her og der i ditt nærmiljø)

  Tips noen om Rørlegens Anti virus program
  -Endelig er det kommet et antiVirusprogram mot virus som rammer menneskers helse. Et eks. Folk er stort sett opptatt av anti virus program til sine datamaskiner og det er jo lurt fordi spredning av virus er et onde for oss andre. Når det gjelder helsen er det vel like viktig? Noen må fokusere mer på dette, og vi gjør det.
  - Vi sparker høna i riktig retning gjennom å informere om tilgjengelig teknologi.

  -Dette blir nå mye opp til de som får en påminnelse...
  -Bli med og selg!
   
  Som nevnt  finnes Sensor utstyr til det offentlige sanitærrom men også vannrenseutstyr for rent drikkevann. Andre produkter med helseaspekter som er knyttet til et rør passer inn i konseptet. Slik som bl.a. Aircondition for bedre inneklima og selvsagt holistiske produkter slik som steambad med forskjellig lys osv.

  -Øket fokus på almennhelsen gjennom informasjon om helseaspektene i produktene er Rørlegens hovedutfordring
  .
   
  Mer fakta

  Selv om Rørlegen ellers er en kjempeartig konseptidé
  gjør vi Vann, Sanitær  og inneklimaTeknikk til alvorlige tema.  Vi bør derfor tillate oss å utnytte en sterk visuell profil for vi må få satt maksimum fokus på disse produktene. Derfor er også navnet Rørlegen riktig så bra. Med en ambulanse profil på bilen vil vi bli ekstra tydelige i markedet.

  Profilen vil bli et hovedparameter innen markedsføringen for å  sette tydeligere fokus på  tilgjengelige produkter med innebygde helseaspekter.
   

  Rørlegen v/Svein Opsahl
  Etterstadsletta 120
  0659 Oslo


  Telefon +47 932 92 113 - Fax  +47 67790300


  Rørlegen.no -Et grønt firma

  "
  Det blir gode ringvirkninger av vårt virke"

  -det synes vi er et bra slagord.

  Bakterier, en vesentlig trussel for samfunnet.
  En tenkt situasjon som mange har vært med på: Jeg har befunnet meg på mang en bensinstasjon og mått gjøre noe med bilen. Jeg ble skitten på hendene og bestemte meg for å gå inn på toalettet  å vaske meg.

  Jeg tar i den  skitne kranen slik jeg er nødt til for å sette på vannet og tenker som mange andre, at synet og lukten av omgivelsene etter alt å dømme ikke er så bra som hjemme.

  >>Jeg trykker gjentatte ganger på den skitne såpedispenseren og får til slutt litt såpe i hånden. (som så mange andre) Nå  i ettertid vet jeg at jeg egentlig gned  mikrobene fra alle de tidligere brukerne godt rundt i hendene i ca 30 -40 sekunder og så til slutt at de var blitt forholdsvis rene og skrudde av kranen.
  -Nå vet vi imidlertid at det var helt
  meningløst!  Mikrobene blir også verre og verre.
   

  En del av Kuren
  Bli ren! Steder med mange brukere trenger sensor utstyr.
  Vi leverer sensor kraner og såpedispensere over hele landet.

  Be om serviceavtale!


  Vi vil fortest mulig ut av toalett på bensinstasjonen og etter å ha vært der inne, tar vi i bilen og drar sannsyneligvis videre hjemover med de eller nyeste mikrober og basiller. Forsøker å vaske hendene med en gang vi kommer hjem, men vi har da vært innom butikken og barnehagen og alt det dagligdagse, i de miljøene der folkene er.  Det offentlige rom. Ute i felten vår, der mikrobene bør stoppes. -OVER ALT!


  Bensinstasjoner eller andre sanitærmiljøer med mange brukere trenger oftere en oppgradering. Disse miljøene trenger Sensorteknologi for å hindre spredning av bakterier osv.

  Rørlegen har det mest egnede våpenet hittil. Vi har Sensor Såpedispensere og Sensor kraner i flere utførelser, også til urinaler osv. Pluss Sensor håndtørkere.
   
  Drikkevann:
  -Å drikke vann, vet vi alle er  sundt. Rent vann vel og merke.

  Folks rør og utstyr blir daglig utsatt for dårlig vann alikevel, selv om man kjøper og bærer HJEM aldrig så mye drikkevann.

   
  Noen bare blåser av dette med vann, men det  kan bli en dyr affære og bytte utstyr som blir ødelagt. Det er folks situasjon vi er mest opptatt av og mange har store problemer med vannet.
   
  Har man  jern (FE) og mangan (Mn) og (svovelforbindelser) hydrogensulfid (H2S) i vannet blir det både brunt av rust og smaker og lukter feil. Folk drikker mye leskedrikker, te og kaffe i steden. Og det tåler vi også dårlig i sammenligning med reint vann.

  24 sukkerbiter pr, 1/2 l brus er ikke sundt, når man skal ha i seg 2 liter væske om dagen.
  Det sies at humus ikke er farlig, men man vet lite om langtidseffekten, og skader/skadebegrensning. Vi mener det er en selvfølge at det både er Kortsiktige og Langsiktige helsegevinster i å drikke reint vann. Kroppens nyrer og lever må ikke jobbe så hardt med  rensing, og man slipper unna metaller og alle partikler ned til 0,001 µ med noen anlegg
  Det finnes mange typer råvann.
  Noe vann egner seg overhode ikke til å drikke, og mange lever med det, og vi tenker ikke så mye på sanitærutstyret vårt som både ofte er dyrt i innkjøp (og å ødelegge) og, at vi også trenger det i det daglige. Dersom det går  i stykker må man gjøre noe.

   
  Rent vann en Trend?
  -Tendensen er klar. Kaffevann kan man nå kjøpe i butikken selvsagt, men det er dyrt og krever mye management i seg selv. Rørutstyr osv lider da allikevel videre.
   

   

  For lite?
  Rundt halvparten av norske kvinner, og nærmere 60
  prosent av landets menn mener de drikker for lite vann. På Østlandet utenfor Oslo og Akershus mener faktisk over 70 prosent at de børt erstatte noen av dagens kopper kaffe eller te med vann.  Les mer


  Rent vann bør være en menneskerett så lenge mulighetene er til stede. Nesten ingen vannproblemer er for omfattende. Vi gir oss ikke før vi har en løsning som passer til deres behov. Mestere. Vi har godkjente underleverandører til og bistå dere med monteringen av alt utstyr.

  I dag finnes det mange rensemetoder til husholdninger, og sammen kan vi sørge for at de finner riktig informasjon og løsninger.

  Med beste hilsen Rørlegen

  Alle rettrigheter reservert 2004 © 2006 www.Rørlegen.no