Vann skaper problemer for folk, men har på andre måter blitt vår tids produkt etter at vi er blitt mer bevisste på at miljøkatastrofer og all mulig forurensning påvirker drikkevannet. Vi tilbyr grave Service  og sikrer dine verdier, drenerer grunnmurer og legger rør til nye og gamle hus.  Samtidig er det ofte varierende kvalitet på vannet gjennom årstidene. Vi kan balansere vann for alle formål så det er godt hele året.
Kildevann. Tendensen viser at folk er misfornøyde med vannet eller i allefall ikke har godt nok vann, eller har egne anlegg med brønn eller borehull som egentlig ikke holder mål.  Vi har nå fått in et produkt som alle kan tjene penger på å innstallere. Houstron

Uansett så finnes så mangt i bakken og på overflaten.  Er du interessert i å vite mer? Vi undersøker gjerne ditt stedlige forhold.
Vi kan ta prøver av råvannet ditt og balansere det med riktige virkemidler for deg. Mer fakta
Stedlige forhold:
Der ute finnes som nevnt alle kategorier råvann. Mange har god grunn til å klage bare p.g.a hardt vann. (kalk i vannet) Boliger i grissgrendte strøk med brønn eller borrevann er heller ikke så bortskjemte når det gjelder jevn kvalitet på drikkevannet sitt. Det er varierende grunnforhold i borehull fra sted til sted på grunn av bergartene, også grunnet PH verdien som varierer sterkt p.g.a. nedbør og tilsig av forskjellig art, som f.eks fra landbruket.

Eksempel på borrevann:
I berget i store deler av Ski finnes mengder av mangan(Mn), Jern (Fe) og svovelforbindelser som hydrogensulfid (H2S).  Vannet har en smak av mineraler (jord) og ruster litt dersom det blir stående lenge.
(I tillegg blir det en hinne av svovel oppå vannet). Ingen god hygge å tenke på da det sies at for mye jern ikke bra for alle, svovel er en gift selv om man har fått høre at svovel tidligere er blitt brukt som legemiddel mot infeksjoner -og at man besvimer nede i brønner med gassen hydrogensulfid som dannes av svovel.

Det å måtte leve med det dårlige vannet:
En del folk kjenner seg sikkert igjen. Dusjhodet er tett igjen og dusjbatteriet som er termostatstyrt  virker  ikke som det skal lenger, og at smaken av vannet taler  for seg selv med så mye mineraler og humus. FE (Jern) MN (Mangan) H2S (Svovel) kaffevann osv. må man hente andre steder.

I tillegg blir kanskje ikke hvitvasken helt hvit, vannet kan lukte litt, kransilene tettes, beredere og sanitærutstyr blir gradvis fylt opp med rust og kalk som også preger sanitærutstyret eksternt og gjør det slitsomt å holde rent. Altså! -Riktig avbalansert vann er ikke bare godt for kropp og sjel.


Alt kan renses.
Med et og samme FE filter vil vi nå kunne fjerne 90% av dette
(også for eventuelle bakterier og organismer
) med et UV filter
 
Nå kan man egentlig kreve rent vann
Artikkel fra vannforeningen