Som rørlegger med interesse for helsen etter en bilulykke har Rørlegen
blitt HOVEDSAKLIG et helsekonsept,

Hovedfokus er  bedring av Almenn helsen, og vi er spesielt fokusert i mot helseplager. Produkter og tjenster som skaper bærekraft for folk.

Så det var litt hjernebry og finne på symbolikk.

Bruker et hjerte i bunnen av logoen hvor jeg flikket opp kanter fra dette som danner et rødt kors (som stammer fra hjertet).  Bitene i puzzlehjeret symboliserer produkter og tjenester for bedre helse.
Begynte på dette konseptet etter en bilulykke i 2000 etter et jeg ble bedre i 2004. – Tenkte at Bedre helse til hele folket ville gi bærekraft.  
Mer om rørlegen


Doble kroppens osmose effekt?Bli raskere frisk med detox spa?

Hvordan?


Fordi det i menneskekroppens interiør stagnerer alle slags  gifter som akkumulerer og gjør at menneskene lider av alle slags sykdommer og at aldringsprosessen starter alt for tidlig er den viktigste grunnen til å bruke dette. Hold kroppen og sinnet rent. Vask cellene regelmessig med Detox Spa.

Rørlegens produkter
skaper velvære og trygghet og vi vet at det virker.
Vil vi jo ha det billig og behagelig? -Mere til overs?

 •  forårsaket av innemiljøet (dårlig inneluft, røyking, støv og renhold m.v.) Luften er bedre ute i gata enn inne

 • utrygg vannforsyning eller sviktende drikkevannskvalitet (sikring av drikkevannskilder, oversikt over vannforsyningen m.v.)

 • luftforurensning (inneklima, samferdsel, industri, enkeltutslipp m.v.). Da lungene tar opp mindre oksygen
  LHL om >>Oksygen konsentratorer

 • smitte- og smitteoverføring (hygiene, rotter og skadedyr, dyrehold, avfall, avløp og renovasjon m.v.).

 • helseproblemer forbundet med sosiale miljøfaktorer (legionella, mikrober og hygiene, utrygghet, nærmiljø m.v). 

 •  Produkter/IDÉ.
  Grensesprengende teknologi med
  Helse/Velvære  aspekter tilknyttet rør og miljø.


Har du problemer med kalk i vannet? Ring Rørlegen! tlf: 932 92 113
Trenger du et renseanlegg?
Ionebytter anlegg eller UVc anlegg? BioVac Avløpsrensing?Ny runde med svineinflunfluesa på gang. Detoxmaskin eller vaksine?
Bly i elg og sauekjøttet, kvikksølv i fisken OG i VAKSINER vi har fått!
 Føl deg bedre, bli frisk raskere !
Med eget rent vann og et detoxapparat til beskyttelse av alle du er glade i
.
For.. Uansett om noen synes å ville at du heller skal bruke mye medisiner og mye tid på sykdom, bør de ikke se bort fra sannheten om detox spa med ion, og hva det kan hjelpe oss med!


> I 2007 ble Regjeringen enige om at kvikksølv skulle forbys i produkter. I 2010 kom influensavaksinen med dette som et konserveringsmiddel?

Kvikksølveksponering gir varige utviklingsskader hos barn. Kvikksølv hoper seg opp i maten, særlig i fisk, og utgjør derfor en trussel mot fisk som global matkilde. Kvikksølv transporteres over store avstander, langt fra utslippskildene. Også i Norge er det for mye kvikksølv i miljøet. Vi har i dag kostholdsråd som anbefaler at man ikke spiser for mye stor ferskvannsfisk og at gravide helt bør unngå slik mat. Kilde: Regjeringen.

-Allikevel kommer de drassende med en Svineinfluensa vaksine med Kvikksølv i. Og gir det til barn?  UTROLIG!

Alle disse nye lidelsene eksploderer i befolkningen. Kreft. Mange stiller spørsmål om bruken av metaller i vaksiner. Aluminium. Et lettmetall som alle vet er farlig å lage mat i.
Folkeopplysningen. Glemmer tungmetallers diffuse innvirkning på systemet. 
 ( tags :  Direkte virkninger av kvikksølv.:
Kroniske Folkesykdommer som  Autisme, Aspergers syndrom hos barn , Alzheimer,narkolepsi,  tungmetallforgiftning, detox adhd sies er pga kroppens overproduksjon av kjemikalier.)


-God detox!
Tiden går ufortrødent videre enten du er syk eller frisk, og i Mai 2010 sa endelig også helsemyndighetene at man utvikler flere sykdommer fordi " noen "ting" plutselig åpenbarer seg etter lang tids oppbevaring i kroppen.  KROPPSFREMMEDE (f.eks Karsiogene) STOFFER som er akkumulert i kroppen m.a.o.

- PÅ tide å gå ut med søpla! Og leve bedre, lenger! Uten så mange sykdomsforløp som tar livets dyrebare tid. Føl deg bedre!

Helseproblemer/ TOXINER (GIft altså!) Nyere forskning viser at vi 3x så eksponert for toxiner som vi tidlidligere trodde..
2012

Myndighetene angrer for  massevaksinering.

Rørlegen presenterer fortsatt nisjeprodukter som løfter guarden din  -Up Guard, By Rorlegen
og - Som kan gi oss basisen for å få et bedre liv! 
>Les f.eks. om Acidose


Har svineinfluensa viruset mutert igjen?
- Så! "Ting" ligger og ulmer... S-Oiv strengen var ny i ´09
Komplett spa kit, pakke.

For bedre livskvalitet, helt enkelt. -Høyere PH hjelper mot sykdommer

 


Spredningen av mikrober bare øker...Det er altså ikke siste gang vi kommer til å oppleve Pandemiliknende situasjoner.
Enklere å forsvare seg selv?
-Har du guarden oppe?

Som en bokser i ringen får vi jo garantert mindre juling med guarden oppe.
..

Til en fjerdedel av prisen har du ikke råd til å la være, fordi det gir så mye, og er så rimelig pr. behandling når du har en selv..
Detox maskiner m. Fir belter og armbånd fra 3950,-

Se flere tilbud her!

Noen sier vaksinene vi får er farlige. Andre vil ikke anbefale og ikke ta de. -Er det noe vi selv kan gjøre imens farene lurer?

Les om Acidose 
Les om Vannkanaler/ Ion kanaler
TIPS for å leve lenger og bedre! Ei en detoxmaskin som bl.a. gjør at blodet ditt frakter mer oksygen til cellene, og aktiverer NK cellene i kroppen vår. Hjelpe seg selv mot betennelser osv. -Hele pakka.
Dersom du går en tur på stranden vil kroppen din absorbere millioner av ladede ioner, som alkaliserer blod og vev. - vi liker det og nyter godt av det! Dette er den letteste metoden å rense kroppen på.

Kroppen tar til seg alt og behandler alt forskjellig. Det er et laboratorium inne i oss. Og det som er kroppsfremmed må bli delt opp. Fjernes. Det går veiene inn i kroppen. Det meste blir tatt opp i tynntarmen. ca 200m2 i flate. Noe blir tatt opp i fra luft. HJERNEN har et annerledes prinsipp, men kan igjen bli mottakelig for enkelte stoffer som kjennes igjen "som noe annet"  Les mer hos sft Statens forurensnings tilsyn

Tips og Påstander fra Rørlegen:

2 BEHANDLINGER MED DETOXMASKINEN HOLDER INFLUENSA osv I SJAKK! Du tilfører bl.a kroppens celler mer oksygen. De røde blodlegemene frakter lettere oksygen til cellene.
2.
*Trekk også pusten dypt før du sovner om kvelden, gi lungene mere oxygen. Tøm lungene helt og pust inn ny luft.


Få deg en detoxmaskin og ei den, spar masse penger å gled deg til morgendagen, ta detox hjemme! Vil du teste detox? Vi har mange fornøyde kunder over hele landet.

Denne ion fotbad-maskinen avlaster nyrer og lever og setter kroppens celler i balanse.. Forgiftninger og urenheter av alle slag fjernes. Du får finere blodårer, renere lymfesystem og du merker at formen blir bedre, at du tenker bedre og at kroppen får mer motstandskraft og at du får mer energi og glattere hud. 
NYE FOLKESYKDOMMER TRER FREM: Lekk tarm?

Urinsyre Gikt er en vanlig lidelse i blant norske folk, hjerte og kar sykdommer kommer mer og mer. Fjern syra med detox!

2 detox maskiner for prisen av 1?
>>En utrensning/detox har ofte god effekt på betennelsestilstander. Les mer fra Abc Nyheter
>>Kroniske lidelser, hva er det? Les mer

-Vi liker luxus. Vi liker å ha det bra. Vi har valgene selv. Ognoe tid
Nye luksus badromsløsninger fra Rørlegen. Er under bestilling.

Mer Hi Tech:
Det er jo så mye rart mellom himmel og jord. Ozone kjenner vi fra universet vårt. Det er også andre bemerkelsesverdige ting med ozone. Som gjør det til et alternativ for helsen og miljøet. Det påståes at om det ikke var slik at vi alle fikk H1N1 medisin fra det offentlige, kunne vi kanskje brukt Ozone til å bl.a ødelegge dette viruset? Ozone kan være en stor hjelp mot virus sies det, siden det ødelegger dna og rna i virus og bakterier, nøytaliserer sprøytemidler og dreper sopp. Streptokokker, ecoli, salmonella osv. Det fjerner også lukt. I DAG BRUKES OZONE RETT INN I BLODET PÅ KREFTPASIENTER.

Men vi mennesker er så vanskelige å overBEVISE, OG vi har våre vaner ikke sant? En verden full av åpenbaringer og nyheter og dertil helt utrolige muligheter kan virke for drøyt på en pessimistisk person og mange går glipp av teknologiens gleder. Tiden går, og nå sies det av helsemyndighetene at man utvikler flere sykdommer fordi noen ting kommer etter lang tids oppbevaring i kroppen.

VÅR / SOMMER KAMPANJE 2011
Dobbel detoxmaskin fra 4300,- I gaveboks (Ikke koffert)


Utviklingen gjør at vi har flere dingser du ikke trodde fantes eller ikke trengte! -Se f.eks.denne Giardia dreperen her!  Maskinen behandler vannet med Ioner. (du hever PH i kroppen ved å skape et mer alkalisk vann. ) Ph er nesten alltid for lav i Norsk drikkevann og vi får i oss mye surt ved siden av..

Giardia husker vi fra Bergen
og er bare en av mange parasitter /mikro organismer menneskekroppen kan slite med til daglig, hvis man kan tro på at vi får disse i oss! Hvor kommer alt fra? -Vann, mat og luft bl.a. Det var en topp med mange døde etter en viss periode og at dette stammet fra utbruddet.

Ozone laget er som et beskyttende lag rundt vår planet. Selvsagt vet du det! -Nå kan du og fjerne vond lukt og drepe virus og ecoli med ozone! Ozone kan ødelegge >>Rna og Dna i mikrober og dermed hindre at de kan forplante seg.

Ozone is worthless for wounds. Ozone is good for wound healing. Ozone is ineffective for severe immune disorders. Ozone is beneficial in treatment of such disorders, including lupus, multiple sclerosis, vasculitis, and others. >>Ozone is voodoo treatment for cancer. Ozone is a good therapy to include in a program for controlling cancer. Those controversies have raged for decades.

Ozone is useless for viral infections. Ozone is an effective antiviral therapy. "Ozone may have some antiviral activity in a test tube, but it has not been proven effective clinically," the drug doctors argue. When using that argument, they seem not to be troubled by the fact that they reverse themselves and speak against their laboratory findings.

Hvorfor være redd for gifter og virus og bakterier? Hvorfor drikke rent vann? -Hvorfor eventuelt avgifte kroppen? -Bruke detox fotspa med ion?
-Og føle seg bedre! >> Basisen for å føle seg bedre
 • 1,600% increase in birth defects since 1980
 • 250% increase in breast cancer since 1980
 • 59% decrease in male sperm count since 1940
 • 500% increase in cancer mortality since 1900
 • 400% increase in heart disease since 1900
Ja, det er jo åpenbart!
-Hva trenger vi alle, men ikke tenker så mye på?
-Helsen!
Akk! - Vi fatter det antagelig ikke hva den er verdt før det er litt for seint.

1 liten mikrobe er nok til å velte et dårlig nok immunforsvar.
- Opp med guarden din!

Detox er

-Antivirus for folk.
Prøv da vel!


 Drikkevann /Hygiene, Ecoli skandaler
 
VG  følger Fugleinfluenssa

les om O3OZon produktene

Til desinfesering av alt, inkl sykehus
Norskanet mann bak Detox. Vant Nobels pris 2003 for oppdagelser angående ionkanaler i cellemembraner.  En 2 delt pris. -Peter Agre om bestemors lutefisk

Tiøringen ramler ofte ikke ned før man blir syk!  -Men husk dette!

Når du ser det, så forstår du...........
Kroppen vår er kanskje allerede et giftdepot, som ødelegger immunforsvaret vårt!

-Hvor mye koster Immunforsvaret/helsen?
 
HeltenDette apparatet ble lansert for 11900,- i 2006. Nå selger vi bedre systemer for 4250,-

Detox nå!
Tips noen du er glad i om detox-spa fra rørlegen!

 Vil du se giftene forlater kroppen din og kjenne velværen? Giftene tiltrekkes av Ionene i vannet.

Løsningene!
For kroppen din og miljøet ditt.
-I fremtiden

-Vi ser etter muligheter
 med Innovativ Teknologi. Utfordringen er å få folk til å ville forandre vaner. 

 

Vil vi ha det billig og behagelig? -Mere til overs?
Fordi det i menneskekroppens interiør stagnerer alle slags  gifter som akkumulerer og gjør at menneskene lider av alle slags sykdommer og at aldringsprosessen starter alt for tidlig er den viktigste grunnen til å bruke dette. Hold kroppen og sinnet rent. Vask cellene regelmessig med Detox Spa.

Rørlegen
skaper velvære og trygghet og vet det virker.

Hovedfokus er  bedring av Human helsen, og vi er spesielt fokusert i mot
helseplager

 •  forårsaket av innemiljøet (dårlig inneluft, røyking, støv og renhold m.v.) Luften er bedre ute i gata enn inne

 • utrygg vannforsyning eller sviktende drikkevannskvalitet (sikring av drikkevannskilder, oversikt over vannforsyningen m.v.)

 • luftforurensning (inneklima, samferdsel, industri, enkeltutslipp m.v.). Da lungene tar opp mindre oksygen
  LHL om >>Oksygen konsentratorer

 • smitte- og smitteoverføring (hygiene, rotter og skadedyr, dyrehold, avfall, avløp og renovasjon m.v.).

 • helseproblemer forbundet med sosiale miljøfaktorer (legionella, mikrober og hygiene, utrygghet, nærmiljø m.v). 

 •  Produkter/IDÉ.
  Grensesprengende teknologi med
  Helse/Velvære  aspekter tilknyttet rør og miljø.

  NY! Aktuell artikkel om Human helsen(TV2). Om og vaske hendene ofte! Særlig etter håndhilsing.
  Utrop/varsel på TV2 nyhetene den 15.01.06.
  -Det er ekstremt viktig og vaske seg skikkelig på hendene ofte og ikke ta seg i ansiktet osv. .
  Svelg basillene (drep de)
  Ikke host i hånden.  -Ikke bruke lommetørkle.

  Krisemaksimering?
  Nei desverre! Rørlegen leverer nye løsninger. Spar penger på mindre sykdom i bedriften ved og hindre spredning blant de ansatte.
  Montér Sensor kraner og dispensere nå, dere også! 

Nyttig å huske
1.)Legionellose fra dusj systemer osv, og kjøletårn.
Legionellose er en Bakteriell sykdom som forårsakes av legionella bakterien.

Det er til nå beskrevet 46 arter av Legionella og 68 undergrupper (serogrupper).
Les mer om legionella>>


2.)Mikrober; I sanitærmiljøer. Sensor utstyret til
Rørlegen bidrar i kampen mot smittefarlige bakterier og viruser.  Det snakkes i dag om komm ende pandemier. (Sars / fugle influensa) Det er varslet kommende pandemier:

 


BakterierDu ser dem ikke! Be om Rørlegens Sensorteknologi til det offentlige. Den vil trygge sanitærmiljøet på Flyplasser,  Jernbaner, Hoteller, Resturanter, Bensinstasjoner, Legekontorer, Tannleger og andre Offentlige og Kommunale bygninger.  F. eks Sykehus og skoler der smittefaren er ekstra stor. 
Be om Serviceavtal
e.


Helseaspekter
Om vi vil holde oss så friske som det faktiskt er mulig, må vi ta hensyn til alle aspekter av oss selv. Midd i senga f.eks. ||Saksøker hotell

De fysiske, mentale, følelsesmessige, sosiale og åndelige sidene er alle kvaliteter som trenger å komme til uttrykk og få den næring de behøver. Om et aspekt blir tilsidesatt eller overkjørt kommer det til å protestere.


Når du ser det, så forstår du...........Detox nå! Kroppen er et giftlager! -En magnet

RØRLEGENS HELSEASPEKTER
-Produkter som er Bra for alle! I et forebyggende perspektiv.

3.) Vannrenseutstyr for næringsmiddelindustri, bassenganlegg og drikkevann.

Rørlegen:
Gjennombruddsteknologi
for vannkvalitet, helse, miljø,  og hygiene.Desinfeksjon.
Til sykehus, resturanter, institusjoner. Noen bakterier tåler 150 grader.

Teknologi.
Ozon renser for vann tar knekken på 99,99% uten antiseptiske midler.


Oppdatering av vannet gir deg og dine mye...

Helse og livskvalitet.

Produkter med Helseaspekter:
Mange kan bli syke av vann, eller fra mikrober i sanitærmiljø, bakterier fra kjøletårn osv, og sågar motta feilmedisinering fordi de ikke alltid finner ut om hva som egentlig er skadelig.  Vi påpeker at det kan være betydelige kortsiktige og langsiktige helsegevinster i å drikke reint vann. Derfor informerer  Rørlegen. -Reint vann til hele befolkningen!

Innstaller renseutstyr! -Vi trenger ikke å skyve problemene inn i fremtiden. -Ta utfordringene nå!


"Det går den veien vi sjøl sparker høna"

I noen tilfeller går det ut over garantien på produktene p.g.a den dårlige vannkvaliteten.


Vi gjør vårt ytterste i vår jobb. -Definerer folks egentlige behov.
 

Les mer om enklere
Rengjøringsprosess
osv.
Vår samarbeidspartner leverer også Vannrenseutstyr til næringsmiddelindustri, bassenganlegg og kommunale drikkevannsløsninger. Be om info

Velvære produkter
Rørlegen kan bl.a. gi alle interesserte en diagnose på vannet først og slik blir vi alle sikrere på at alle blir 100% fornøyd med sitt sanitærmiljø. Samtidig gir vi helse og velvære gjennom produktene.

Bedre allmenn helse

Velvære. -Det er jo så mangt

Luksus bad:
Våre produsenter jobber intensivt med å tilpasse seg det europeiske markedet og utvikler meget avanserte løsninger som folk vil ha og trenger. Vi kan dermed selge sensor såpedispensere og andre sensorprodukter til alle de ovennevnte, og kvalitets-dampbad, søyledusjer, massasjebad og badekar med løveføtter og bobler til fornuftige priser. -Med god samvittighet, om vannkvaliteten er bra nok.

Våre dampbad osv er produsert etter ISO 9001 og produktene vi fører er Tüv eller CE merket/sertifisert.

Våre produsenter har drevet med utvikling av steambad osv. i mange år og har patentert mange  komponenter som igjen har løst mye hodebry for mange andre produsenter. Slik er utviklingen raskere enn noen gang. Fabrikkene er på mer enn 50000 kvm i noen tilfeller og de har selvsagt mange av de beste utviklerne innen baderom i sin stab.

Vi fokuserer mer på oppgradering av vannet fordi det er..
Sundt, sundt, sundt.

Det kan også bli en dyr affære og bytte ut eller reparere utstyr p.g.a-
dårlig vann. Så ved å fokusere tidlig på dette problemet, vil vi kunne
yte et bedre servicetilbud til alle..

-Og, at det å drikke rent vann, vet vi er sundt.

Noen eksempler på problemvann
 
 • For surt vann? Såpen skummer ikke, eller dårlig. PH verdien er essensiell også for renseprosessen og må i mange tilfeller heves før man kan rense vannet for kalk.
   
 • Kalk: Det finnes f.eks.i dag oppvaskemaskiner som sier klart i fra om at vannet er for hardt. (man fyller på salt.
  -Helt vanlig salt uten Jod i maskinen. ) -Så enkelt er det ikke alltid
 • Humus er godt synlig i en hvit bøtte eller badekar og toalett.. Gul eller brun farge på vannet?
  -Da har du det. Dette kan fjernes med et partikkelfilter eller ionebyttermasse. (RO anlegg)

Rørlegen tilbyr
-en bedre løsning for deg og dine. -Løsninger for et lengre perspektiv

Som oss, ser sikkert de fleste mulighetene til helsegevinster i alle samfunnslag med våre spesialprodukter.


Samfunnet kan spare mye på en bedret allmenn helse. -Krev mer!

 • Kalk fra vannet kan ligge oppå glass og utstyr som en hinne. Glass i steambad osv.  Også i rør og alle dyser. Kalk gjør det vanskelig å holde utstyret rent.
 • Rust gir brune flekker osv.
  Også i rør og utstyr, som kan tette seg fullstendig av humus og partikler..
 • En del metaller som f.eks Jern og Mangan er oppløst i vannet fordi vannets egenskap til å løse opp bl.a. metall er unik. Straks vannet kommer i kontakt med luft eller varme vil de forskjellige sammensetningene utfelles. (separes)
 • Hvis du bare vil fjerne større partikler som sand eller boreslam anbefaler vi et silfilter. Alt utstyr må monteres av godkjent Rørlegger dersom det ikke er sluk i gulvet

Vann er komplisert. -Kjemi
Vi mennesker merker ikke alltid noe til de høye bestanddelene av (uhumskheter) umiddelbart, men på lenger sikt ser vi at utstyret bærer preg av kalkstoffer og jern eksternt, så en del folk klager på de sliter unødvendig mye med renholdet.
 

Rørlegen.  
-Langsiktige løsninger

Postadresse:
Rørlegen v/Svein opsahl
Etterstadsletta 120
0659 Oslo


Telefon +47 932 92 113 - Fax  +47 67790300

 

Det finnes mange typer råvann.
Noe vann egner seg overhode ikke til å drikke, og mange lever med det, og vi tenker ikke så mye på sanitærutstyret vårt som både ofte er dyrt i innkjøp (og å ødelegge) og, at vi også trenger det i det daglige.

Trend? -Tendensen er klar. Kaffevann kan man nå kjøpe i butikken selvsagt, men det er dyrt og krever mye management i seg selv. Men rørutstyr osv lider da allikevel videre.


Mer info f
ra andre kilder:

For lite?
Rundt halvparten av norske kvinner, og nærmere 60 prosent av landets menn mener de drikker for lite vann. På Østlandet utenfor Oslo og Akershus mener faktisk over 70 prosent at de bør erstatte noen av dagens kopper kaffe eller te med vann. 
Les mer


  Rent vann bør være en menneskerett så lenge mulighetene er til stede. Nesten ingen vannproblemer er for omfattende. Vi gir oss ikke før vi har en løsning som passer til deres behov.

Visste du dette om vann?

  Nå kan man egentlig kreve rent vann
 
Artikler fra vannforeningen
 
Alkalisk vann

  Mange ting tyder på at alle voksne har lagret mye gift i kroppens celler, ledd osv. Sykdom slår ut etter hvert fordi celler er i ubalanse. Les om Detox fotSpa fra Bluefront som også avlaster Lever og nyrefunksjon.
Interessert i Detox? Les mer om
Avgifting av kroppen her -Du tror det antagelig ikke før du får se det!

I går gjorde vi stor fremgang. I morgen skal vi fortsette å streve...   

 

Bedre allmenn helse skaper bærekraft


Velvære. -Det er jo så mangtHar du problemer med kalk i vannet? Ring Rørlegen! tlf: 932 92 113
Trenger du et renseanlegg?